comments 2

Ut på tur!!


Jeg innså akkurat en ting. I morgen starter det som ser ut til å bli tidenes kuleste treningsleir! Jeg har fokusert så utrolig mye energi på å bli ferdig med studier, og da jeg endelig ble ferdig var det plutselig så stille i hodet mitt at jeg ikke klarte å samle tankene om hva som stod på planen. Og så er det plutselig 9. juni, og i kveld reiser Skjeggen og jeg til København til CSA  for en uke med diverse trening. Jeg kikket akkurat på programmet og da gikk det opp for meg hvor avsindig gøy det kommer til å bli, hvor sliten jeg kommer til å være på slutten av denne ferien, og hvor glad jeg er for at vi valgte denne turen framfor New York!

hSiden vi drar i dag er det vel kanskje på tide å pakke? Jada, jeg er, var og kommer alltid til å være en siste-minutt-pakker. Det er mye mer spennende sånn, for da vet du aldri helt hva du har fått med deg når du kommer fram! Men denne gangen krever det faktisk litt mer planlegging. Treningstøy for fem dager, når man trener i psyj? Pysjen har maks en trening i seg, dagen etter stinker den så høgg at det ikke er levelig for noen innvolvert. Jeg har tre gier. Vel, to og en halv, den ene mangler en bit av buksen – men jeg stjal en av buksene til Skjeggen så det går fint. Den er bare litt for stor, og detter nesten aldri av…

Uansett, jeg trenger å ta med alle tre, to kilo omtrent på hver. Skjeggen må ha med seg i alle fall tre. Nevnte jeg at vi bare har en koffert i huset? Allright, så må en av treningssekkene våre sjekkes inn som bagasje også. Det går fint. Andre ting? Belte. Selv om jeg har litt lyst til å «glemme» blåbelte og posere som hvitbelte, jeg hater når folk jeg ikke kjenner har forventninger til hva jeg kan og ikke kan. Jeg kan nemlig en hel masse, men jeg har visse problemer med å putte teorien inn i praksisen min. Nuvel, beltet blir med. Og det aller viktigste: BADEHETTEN! Eller kamphetten som jeg kaller det. Jeg ser ikke riktig klok ut med den på i det hele tatt, men jeg kan leve med det når alternativet er frittgående hår. Det er kanskje det jeg irriterer meg aller mest med ved actionfilmer – heltinnene som slåss med håret løst. Det er bare ikke troverdig! INGEN ville gjort det! For det første så er det irriterende, for det andre så er det innmari pinlig når du ikke kan røre det av flekken fordi håret sitter fast under noen sitt kne. Så altså, badehetten. Og et knippe med solide hårstrikker.

Og badetøy? Badetøy. Det er jo sommerleir. Jeg skal finne en dam å plaske i om det så blir en fontene eller noe. Og en hettegenser, og en t-skjorte eller to. Og så må jeg vel ha med en kjole av noe slag? Det skal være en gigantisk fest på lørdagen. De sier at det er fordi CSA-gymmet fyller ti år, men jeg har for lenge siden fått mistanke til at det er fordi jeg har bursdag på søndagen. Selvfølgelig kan de ikke bare si at de planlegger overraskelsesfest for en av deltagerene! Neeeeeida.

Fotoapparat og lader, og et intenst håp om å finne en plass man kan vaske treningstøy må også pakkes med. Og så er jeg klar til å dra!! Det kan være det blir blogget derfra. Jeg ville i alle fall ikke tenkt at det var usannsynlig når man kjenner undertegnede – born to spam!

2 Comments

  1. Åshild Stenevik Osland

    Høyres kjempe kjekt ut!! Ha ein super tur!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s