comment 0

Og så, en uke senere..


Stillhet. I en uke. Hva har jeg gjort? Absolutt ikkeno. Vel, jo, jeg har vært på jobb i en uke, og det er jo ikke ikkeno. Men siden jeg er veldig på jobb når jeg først er på jobb skjer det ikke så mye annet heller, og jobben skal få lov til å holde seg langt unna bloggen. Jeg har jo taushetsplikt jeg.

Men jeg har syklet til jobb. Det er mye hyggeligere å sykle til jobb på denne tiden av året siden jeg må sykle skikkelig tidlig og det er dagslys på den tiden akkurat nå. Jeg slapp å svelge kameler i den forbindelse, men det røyk med noen fluer på hjemveien. Protein!

Og så har jeg vasket klær.

20130626-080813.jpg

Og noe attåt. Jeg glemte å sjekke lommen på hettejakken før jeg vasket den ser det ut til, og da jeg åpnet vaskemaskinen kom koss-headsettet (fin blanding av norsk og engelsk der! Noen som har tvangstanker på det? I hope so. Det er mye gøyere da.) dettende ut. Hoppsann. Godt jeg ikke har betalt for det selv, det var Skjeggen sitt. Nå viser det seg at Koss har upåklagelig kvalitet på headsettene sine, ved en testkjøring funket det fortsatt! Noe som gjør det litt ekstra festlig at jeg alltid er supernøye med å stappe det innenfor regnjakken min når det regner i Bergen for at det ikke skal bli ødelagt. A-ahaha. Da trenger jeg ikke det igjen altså. Nuvel, det eneste som feilet det var altså at det var littegrann vått, så da hang jeg det likegodt opp med resten av klesvasken.

20130626-081227.jpg
Ja, det er pysjbuksen min i bakgrunnen. Nå er det tørt og like godt som nytt!

Hva annet har jeg gjort denne uken? Oh, ja, det hadde jeg nesten glemt. Jeg tatoverte meg bare bittelitt i går, et lite protrett av Tingeling:

20130626-081354.jpg

20130626-081401.jpg

Jeg ser at håret til Tingeling ser bittelitt blodig ut – det er ikke en del av tattisen altså, det er bare meg som lekker litt. Jeg får heller komme med et ordentlig bilde når den har grodd litt. Men man kan i alle fall se hvor fantastisk den er! Takk til Jannicke på Let’s Buzz! Er det flere enn meg som synes det er helt SYKT hva noen kan få til med en nål og litt blekk forresten? Jeg kommer til å komme for seint til alt mulig rart framover fordi jeg bare sitter og stirrer på tattisen min og måper. For ikke å snakke om når vi skal si god natt om kvelden. Først sier jeg god natt til Skjeggen, og så sier jeg god natt til Tingeling og Gnomen. Og så må Gnomen og Tingeling si god natt til hverandre. Og sier Nicola Tesla god natt til Tingeling og Gnomen fra brystkassen til Skjeggen, og så sier Tingeling og Gnomen natta til Bjørnen, Trapesdamen og Styrkemannen på armen til Skjeggen. Og så sier apen på armen til Skjeggen «ook». Sånt tar tid ass! Heldigvis vil ikke fisken på leggen min ha noe med pattedyr å gjøre.

Annet enn det har jeg ikke gjort noe spennende. Det er underlig tomt å ikke være stresset over skolearbeid, men jeg tror jeg kan venne meg til det altså. Det er ganske deilig også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s