2 Comments

  1. Helt enig! Kuer er litt skumle! De er ofte litt sinte på hunder også! Si at eieren din må ha en kjepp så hun kan forsvare deg. Ellers kan hun gjerne bruke noen triks fra kampsporten sin til å skremme kuene?

  2. Jeg prøvde meg med å jage dem vekk med kvister. Men de ville mye heller snuse på den stakkars hunden.. Til slutt fant jeg et lite tre som hadde blitt dratt opp, og da jeg veivet med det forsvant de! Men de VAR litt skumle. Jeg var usikker på om de ville hilse på hunden eller om de var ute etter å ta den.. Jeg vet ikke, jeg snakker ikke ku!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s