comment 0

Noen har sendt meg et hespetre.


Tilsynelatende har bare Pinnsvindesign bestemt seg for å gi meg et hespetre. Nei, det er ikke mor di det er snakk om, men en sånn en:

20130704-100132.jpg

Jeg tror jo selvfølgelig ikke at butikken bare har valgt å gi meg en sånn helt uten videre, og jeg har en hovedteori om hvordan dette er gått til. Vel egentlig to. Hovedteorien, og den som er mest sannsynlig er at noen har bestilt den i bursdagsgave til meg. Det fascinerende med dette er at den er blitt sendt akkurat som om jeg har bestilt den selv, med varsling på min mail og min telefon, uten noen form for gavelapp. Det kan være dette bare er fascinerende for meg fordi jeg ikke har noe liv akkurat nå, men likevel – spennende ja? Denne teorien inkluderer to hovedmistenkte, men ingen av dem har valgt å bekrefte noe – annet enn at det visstnok ikke heter hespetre men garnvinde. Hespetre høres mye gøyere ut, så jeg velger å gå for det!

Teori nummer to er at jeg har kjøpt det selv, på fylla. Men jeg kan ikke huske å ha vært på fylla egentlig. Kanskje det forklarer? Etter bare noen få glass vin på en vinsmaking endte jeg jo opp med å kjøpe åletrange bukser og en bitteliten svart kjole, så hvem vet.

Likevel tror jeg at jeg går for hovedteorien – takk Ingrid og Ragnhild, I LOVEIT!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s