comment 1

What an excellent day for generell loffing.


I går regnet det. Da var det en perfekt dag for å krype inn i pysjbuksen etter å ha kommet søkkvåt inn fra tur, og lage havregrøt. Plugge i kaffemaskinen og sette den til brygging. Sette kursen for sofaen. Storme tilbake og sette en kopp under kranen på kaffemaskinen, det blir så mye lettere å drikke kaffen da. Strikke med beina på bordet mens det regner ute.

I dag er det strålende sol. Det hadde vært perfekt for en lang tur i fjellet, men bikkja er halt og da er det jo litt dårlig gjort å trekke den med seg i terreng. Nei, da passer det bedre med generell loffing. Høre på fuglekvitter. Plukke hundebæsj. Lukte på blomstene.

20130710-090132.jpg

….Yeah. God dag for generell loffing.

1 Comment so far

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s