comment 0

Mindbleach.


Mette Marit kler på seg, fly styrter, Jens ligger etter med 10000 sykehjemsplasser og Gardermoen heter ikke lenger Gardermoen. Det er nok til å sette en stakkar fullstendig ut av spill, og plutselig var jeg så lammende traumatisert at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Derfor tvang jeg naboen min til å blåse såpebobler så jeg skulle få noe pent å se på.

b01Mindbleach! Det er umulig å være stresset samtidig som man ser på såpebobler. Med mindre man har såpeboblefobi da. I så fall vil jeg anbefale å gjøre noe helt annet.

b06BUBBLES! BUBBLES! BUBBLES! My bubbles. Takk til sommerværet som lurer oss til å tro at det er dritvarmt ute når man kikker ut, mens det i virkeligheten blåser så man nesten fryser i hjel når man stikker nesen ut. Jeg ville sagt noe surt om at jeg vil flytte til det store landet Syden eller noe, men så kom jeg på at jeg ikke egentlig liker varmt vær og at dette er perfekt sommervær for meg. Snakker om rett person på rett plass! Alt jeg egentlig krever er fem minutter uten regn, og det har jeg fått i massevis.

Se så positiv jeg er! Såpebobler ass. Gjør susen det. Men ikke spis dem, de smaker ikke veldig godt og jeg tror de inneholder en hel masse kalorier. De står i alle fall ikke på noen av listene over hva man bør spise.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s