comment 0

Ett år er gått.


Ett år siden vi gjorde dette.

69

Og presten fortalte oss alt om det nye sprinkelanlegget i kirken.

77

«Ikke le. ikke le. Ikke le.»

Og du fikk ikke ringen på, og alle trodde at det var du som fomlet og så får de aldri vite at det var fordi jeg tok mål av feil finger da vi bestilte dem. Det får være vår lille hemmelighet, eh?

Ett år med deg min kjære, føles ut som ti. (Eller..? hvordan var det igjen?) Vi har opplevd så mye på dette året. For et par dager fikk vi for eksempel the strømregning of the beast, på 666 kroner. Det skal jeg si deg, var et høydepunkt i uken som jeg er glad for å kunne dele med deg. Jeg sendte den rett til din regningskonto jeg, du finner den der. Jeg elsker å dele regninger med deg. Du er så flink til å betale regninger! (Kan vi knytte ditt kredittkort opp mot min Ebay-konto??)

349

Nei, du min kjære Skjegg, er jammen helt ok. Faktisk ok +. Og nå har jeg tenkt å avslutte dette innlegget før det blir så søtt at alle som leser det ender opp med hyperglykemi. Men på en dag som denne må det jo være lov til å løfte glasset og si at det har vært kjekt.

DSC_0439

Grattis med bryllupsdagen, din laban, og ..uh.. sorry at jeg helt glemte den vekk og dro på jobbhelg. I’m a keeper, ain’t I?

Lene har tatt alle bildene. Lene er dødsflink. Merkelig hvordan tilfeldighetene i livet fungerer, en sein kveld på nachspiel for snart ti år siden rotet jeg meg bort i en skjeggete kar, og på rundtur med bikkja jeg tvang på ham møtte jeg bryllupsfotografen vår et par år senere. Hva i innerste, svarteste granskævven skjedde med all den tiden egentlig??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s