comment 0

Sommertid.


image

Jeg satt i en bil og hørte på en lykkelig p3-mann tjatre i vei om at det er sommer og at han ville spille min sommermusikk. Ute var det kald vind og plaskregn. Sommermusikk meg midt i rompa. Det blir ikke bedre vær av at mannen på p3 er overentusiastisk, det er juli og jeg går i langbukser. Og på tross av det han sier er det virkelig ikke min sommermusikk som spilles, det er heller musikken som spilles i mine skjærsglør – det helvetet som ikke er grusomt, bare veldig irriterende.

Likevel finnes det noen tegn på at det fortsatt er håp i verden.

image

Utetørk av dyne? I strømledningen? Optimismen lenge leve!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s