comment 0

Å, Bergen, Bergen! Ditt navn er nostalgi!


Dag to med strålende sol, og siden jeg er så flink til å syte når det er drittvær her, må jeg jo nesten ta meg sammen og hylle Bergen når solen steker. For helt seriøst, når det er sol er det ingen sted som er bedre enn Bergen – og det sier jeg som er sørlending i røttene. Jeg har konvertert til pinnekjøtt jeg. Du kan prøve å dra meg ut av Bergen, men det blir skrikende og sparkende etter tærne mens jeg klorer meg fast med neglene.

Jeg tror det er like greit for oss alle om jeg bare får bli her.

Så, hill deg, Bergen, regnet gjør at du glitrer som en diamant i solen! (eventuelt en dinamant i følge niesen min) Og regnet gjør at ingen er bedre på å sette pris på en soldag enn oss.

Jeg skulle likt å illustrere nøyaktig hvor fint det er med et vakkert bilde, men både Facebook og Instagram flommer over av slike bilder allerede. Derfor har jeg valgt å dele et bilde fra innsiden av en bilvask istedenfor.

image

Og så fikk vi rosa såpeskum, da dere!

image

Og så bare pssshhhht så var bilen like ren og pen som Bergen.

Husk solkrem og væskebalansen folkens!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s