comments 3

Komfort.


Jeg kjørte NSB komfort til Torp flyplass fordi jeg hadde lyst på kaffe. Det betaler man 70-90 kroner for å få lov til, og jeg var raskt ute med å hente frem furteleppen da jeg oppdaget at det var en kaffeautomat man må putte penger på. Så, jeg betalte for den store æren av å sitte i nærheten av den? Mannen i setet ved siden av ante min frustrasjon, og delte edelt av sin polettbeholdning. Jeg syntes jo det var veldig snilt jeg, til jeg fikk vite at man får dem gratis av konduktøren. Det var jo fortsatt snilt altså, spesielt med tanke på at konduktøren sa at hun skulle gå og finne poletter til meg og bare aldri kom tilbake igjen. NSB folkens, always there to please you!

Nuvel. Jeg har vært i Syden en kort tur, nærmere bestemt Porsgrunn. Det er vel kanskje mer Østen enn Syden for min del – jeg aner ikke egentlig, men det oppfører seg som Syden så da blir det bare sånn. Det var mine fire dager med ferie før neste jobb tar til i morgen, men ferie er nå uansett for pyser vet jeg! I forrige uke fikk jeg gleden av å kjøre jobbilen på verksted. Jeg kjørte aller først i morgenrush-køen med en bil som med ugjevne mellomrom totalt mistet motorkraften og gikk fra åtti til førti på nullkommasvisj. Jeg tror ikke det var irriterende for de bak i det hele tatt. Jeg var irritert selv, men det var mest fordi at ved hver eneste anledning man slapp nyhetene til på radioen snakket de om to barn som hadde blitt drept av en pytonslange langtpokkerivold, for så å beleilig nevne at det er sykt mange som holder disse som ulovlige kjæledyr i Norge. STOPP PRESSEN. Jeg tror sannsynligheten for å bli spist av naboens slange er mindre enn sannsynligheten for å vinne i lotto. Noen vinner i lotto hver eneste uke, men jeg har aldri hørt om noen som måtte hjelpes ut av en løpsk slange her i Norge. Riktignok var det en som ble funnet i en do en gang, og det kan nok ha vært noe umotiverende for guttungen som skulle dotrenes, det er vel så. Men jeg ser ingen grunn til panikk altså.

Men nå skal jeg hjem igjen. Bergen! Vått, kaldt og flått over alt! Akkurat sånn vi liker det, sånn bortsett fra flåtten. Biologer, når skal vi utrydde den igjen? Det er på høy tid! Neste spørsmål; hvor la jeg nå det her boardingpasset igjen?

20130812-162616.jpg

3 Comments

  1. Julie

    good to know! Når eg skal toge til Oslo til helga så er altso det første eg skal gjere å finne konduktøren, snu han/ho opp ned og riste til polettane dett utav lomma.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s