comment 0

I aten’t dead.


Jeg er ikke død, ei heller har jeg blitt katatonisk i sjokket over ikke ha skole å gå til. Jeg bare har ikke noe liv siden jeg bare jobber. Jobben er vel verdt å skrive om forsåvidt, men så var det denne kjedelige taushetsplikten da.

Men jeg skal ikke påstå at det aldri skjer noe spennende. Jeg fant for eksempel en zombie potet.

image

Det er alt jeg trenger for å få en god dag. Og jeg gjør spennende ting også. I dag for eksempel, stjal jeg en hund! Og siden jeg synes veskehunder er for lite utfordring å stjele, gikk jeg for en Leonberger. Og jeg tok den fra leiligheten den bor i!

Ok, så hadde jeg nøkkel inn da. Og siden jeg er grei så leverte jeg den tilbake igjen, litt som en catch’n’release.

Greit, greit, så var det naboen sin hund og jeg gikk tur med den! Jeg er ikke badass, jeg bare later som. Men jeg hadde rundt hundre kilo hund på tur!

image

Til sammen. I alle fall mellom åtti og hundre. Hvor mye veier egentlig en Leonberger? Den ser jo tung ut, men mesteparten av det er jo fluffy pels.

Nuvel. Jeg har noen dager fri, og det sjokkerer meg så langt inn i sjelen at jeg vurderte å få panikk en stund. Men så gikk jeg til byen istedenfor, og der delte de ut studentpakker. Og jeg kan ikke ha blitt gammel og bitter helt enda, for de ga meg en pakke helt uten å nøle!

Forøvrig ønsker jeg meg videreutdanning til jul. Den koster bare åtti tusen. Noen som spanter?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s