comment 0

Jens var her.


image

Om du ikke åpnet døren da rosepatruljen var ute tidligere skal du likevel vite at de var her. Akkurat her, og vil at du skal stemme Jens. Jeg har en hund som har en tendens til å bjeffe på alt, alltid, noe jeg prøver å ignorere. Jeg merker at det samme slår inn her også, jeg stemmer ikke på de som maser altså! Jeg stemmer på de med snop. Og kaker.

Men det er ytterst få som ikke maser, og ikke gjør de noe annet fornuftig heller. Kysse spebarn mens de poserer for eksempel. Hva skjedde med det? Det er jo ingen som gjør det lenger. Jeg gikk forbi Siv Jensen i dag, og måtte jobbe iherdig mot lysten til å be henne kysse bikkja. Men Siv Jensen er skummel, så jeg lot det være. Nuvel. Kan jeg stemme på kongen? Han er jo koselig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s