comment 0

Old married hag?


Før jeg endret status til «gift» på Facebook var alle reklamer som poppet opp om enten gifteringer, brystforstørrelse eller andre bryllupsrelaterte greier. Nå om dagen svømmer det over av reklame for overvektsklinikker. Det er vakkert, denne subtile hintingen om at du kan alltid gjøre det bedre. Vi gir deg et års ekteskap før vi antar at du har forfalt såpass at du er desperat nok til å betale oss absurde mengder penger for å late som om det virkelig finnes en vei til Lettvintland.

Riktignok er jeg rundere i kantene enn før, eller rettere sagt har jeg litt mindre kanter enn før, men det er fordi jeg tatoverer meg for mye og dermed trener alt for lite og fortsatt eter som om morgendagen ikke fantes. Og så har vi hjemmelaget øl lett tilgjengelig. Mmmh,øl. Mmmh, mat.

Jeg er sikker på at jeg hadde et poeng her sted. Jo, reklamer på Facebook. Nå har jeg listet alle interessene mine såpass nøye at det virkelig burde være mulig å skaffe meg reklamer som interesserer meg! Garn. Mat. Slossing. Og likevel ser det ut til at enn eller annen knoting baserer det hele på sivilstatus – noen annen sammenheng ser i alle fall ikke jeg. Well screw you guys, I’m going home.

Hjem ja…

image

Jeg kommer hjem igjen. Jeg savner Bergen, selv om det ikke alltid ser sånn ut der…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s