comment 0

Valg-Wake.


Stemmer det. I dag skal det visst stemmes over hele linja, og på facebook stemmer alle i med et eneste stort ønske: at alle skal stemme på wpid-DSC_0043.jpgdet partiet de føler stemmer best med deres egen stemme. Bortsett fra sofapartiet. Det skal man ikke stemme på, for det blir det rynket på nesen av.

Så jeg snører min sekk, strammer mine sko, tar min nystemte cithar i hende og satser på at sorgen forgår meg i stemmelokalet når stemmeseddelen blafrer og stemmen min skal nedstemmes i stemmeboksen med de andre stemmene.

Jeg ville stemt for en støyt whisky for å feire, men dette stemmer visst ikke med den gjengse oppfatningen. For å besørge dette har man stemt fram at det ikke skal være mulig å kjøpe alkohol på valgdagen, så mye har jeg fått med meg. Det har noen andre bestemt. Jeg har ikke et lager i kjøkkenskapet slik at det blir et problem.

Det er bestemt at man ikke kan kjøpe alkohol, men er det noen som har stemt fram et korrekt stemmeantrekk? Kan man bare gå rundt og stemme i en hvilken som helst klesdrakt, eller må man være samstemt med omgivelsene rundt? Altså, det jeg egentlig lurer på er jo om jeg er nødt til å ta på meg buksen før jeg går og stemmer? For det er så innmari stress med alle knappene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s