comment 0

What else is new?


Jeg kikket innom Dagbladet til morgenkaffen som jeg alltid gjør. Hovedoverskriftene lyste mot meg: Pirates of the Caribbean 5 utsettes etter manus-misnøye og Carl I. Hagen saksøker staten. Det har altså ikke skjedd så mye i verden siden i går? I så fall kan jeg legge til en nyhet som er minst like spennende:

Jeg har kjøpt meg en ny hylle!

Om du er en av dem som bare stirrer tomt ut i luften og lurer på hva nyheten er akkurat nå, så er du en av dem som ikke forstår at det innebærer å overleve IKEA, skru sammen skiten uten å miste noen vitale kroppsdeler samt avslutte arbeidet uten at noen av hyllene plutselig er bak-fram. Yes. I did it. Ikke alene riktignok, jeg hadde god hjelp i mine to innredningskonsulenter! Og sammen var vi nok innom alle grovisene i verden som omhandler å banke treplugger inn i litt for trange hull. Som moralsk støtte i prosessen hadde vi med oss Gaia på hvert skritt av veien.

DSC_0056

«Missed a spot!»

Jeg tror verden ville blitt sjokkert om den hadde visst hvor effektive tre jenter kan være når de skrur sammen IKEA-møbler. Og når de raider orkidè-hyllen på IKEA.

DSC_0052Jeg hadde altså ingenting med dette å gjøre, jeg har kverket alle planter jeg noensinne har tatt i og ville aldri påtvunget en stakkars orkidè den grimme skjebne å bli med meg hjem. Nei, disse heldiggrisene fikk være med hjem til hver sin innredningskonsulent, og jeg har full tro på at de kommer til å trives der. Ingen orkidèer ble skadet under skrivingen av dette innlegget.

Da hyllen var fiks og ferdig satt sammen var det på tide å leke litt rundt med passende dekor til toppen av den.

DSC_0058Ja? Nei. Konsulentene ristet litt forsiktig på hodet, og så jogget de rundt og fant fram helt andre ting. Noe pelsen kanskje syntes var helt greit, selv om hun liker å ha oversikten over ting.

DSC_0059Sjekk a! Potteplante! Den er av typen.. uh. Vi kaller den Gunnar. Jeg har nå to av dem! De ble bootet ut fra leiligheten til den ene konsulenten fordi hun ikke hadde plass til dem på grunn av orkidè-invasjonen. De er visstnok vanskelige å kverke sies det. Det skal vi nå se på! Opprinnelig hadde jeg plassert dem på tefat, men det ble ikke godkjent av konsulent nummer to, som donerte potter til begge to. Jeg har blomsterpotter. Som min niese ville sagt: Kuli.

Nuvel, endelig fikk vi altså plass til en eneste kunsten vi eier og har; En ekte Mads Eriksen – Sin City M, tegnet med tusj på ti minutter og en ekte Chanett Klaussen – portrett av Tom Waits malt med.. uh, maling antar jeg? Over bittelitt lenger tid enn ti minutter. Det var morgengaven min til Skjeggen da han endelig fikk fingeren ut og gjorde en anstendig kvinne av meg. Belønn atferd man liker folkens!

Og med det konkluderer jeg dagens nyheter fra denne kanten. Jeg kunne sagt mye om andre nyheter av typen konstant rennende snørr og insomnia de luxe, men la oss bare med en gang innse at ingen egentlig vil lese om det. Det er mye mer spennende med ny hylle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s