comment 1

Signe fredagen, IGJEN.


Det er altså den o så herlige fredag igjen, vi er midt i september og det er sol! Som om hele verden har sluppet et lettelsens sukk over at det to dager med tøys og fjas i sikte før man trenger å tenke på fornuftige ting igjen. Det gjelder å gripe sjansen når det er fint vær i Bergen. Man kan ikke sitte inne og satse på at det blir pent vær resten av høsten. Mitt beste tips er å finne seg en behagelig plass man kan sitte og nyte en god bok i fred og ro uten resten av verden sin innblanding.

t01Om det er vanskelig å klatre i trær i sånne sko? Næh. De beste stedene er uansett de man må jobbe litt for å komme fram til, hvor man risikerer både helsa og hårsveisen før man er trygt på plass. Nuvel. Det er viktig å huske at jeg har herjet Bergensfjellene i mange, mange år nå. Jeg spiller fjelltur i  survivor-mode, uten støttehjulene man har i fjellsko og hold-in-tights!

1 Comment so far

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s