comment 0

Havku presenterer: Nuet.


Høsten så langt har vært strålende, høst er tydeligvis den nye sommeren eller noe sånt. Men når en stakkar forsøker å nyte herligheten blir man overrumplet og motarbeidet fra svært uventet hold.

fintnoOg det fra selveste Bergens Avisen! BA da, makan til pessimistisk holdning skal du lete lenge etter. Selv jeg som er innflytter i Bergen har slått meg til ro med at det regner her. Hunder bjeffer, Bergen regner. Det er det de gjør. Da ville det jo vært naturlig å bare lagre regn som normaltilstand, ikke bli sjokkert når det er vått og glede seg over solen når den valgte å dukke opp? Men istedenfor å fokusere på hvor heldige vi har vært så langt, velger altså BA å gå foran med et ganske annet eksempel; drit i å nyte noe som helst fordi dommedag er på vei! Så du har det greit nå altså? Vel, ikke venn deg til det, snart blir det mørkt og kaldt og grusomt.

Jeg nekter å la meg affisere av en slik forkastelig holdning. Regnet kommer tidsnok, jeg kommer til å fryse på tærne i hele vinter fordi jeg fortsatt insisterer på at converse kan brukes i all slags vær – men akkurat nå? Akkurat nå er det sol. Og akkurat nå kan jeg nyte. Slutt å mase om regnet som kommer i morgen, ellers tar vi fram våre beste sauestirr og glor på deg til du går din vei.

d01Det er ikke sundt å fokusere på at framtiden er kald og dyster. Det gjør deg depressiv og lite hyggelig og omgåes, og så ender du opp med å være alene og lite elsket i en mørk krok. Nå er det sol, nå smiler folk og fuglene synger og innimellom må man ha solbriller på.

d03Og når solen så uunngåelig velger å synke ned bak fjellene og skumringen kommer krypende, så er det ikke verdens undergang det heller.

d11

Hold kjeft BA. Stop trying to make me lose my groove!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s