comment 1

Søndag morra, med ullsokker på.


Snø kan holde seg på fjellet. Den kan til nød få ligge litt på bakken rundt jul, men ellers i året er snøen bare forbundet med slaps, våte sokker og en hel haug mennesker som sakte men sikkert mister troen på livet og fryser til is innvendig.

Men likevel…

20131020-091608.jpg

Det er ikke helt mulig å se så svart på det når jeg sitter med kaffe, Harry Potter og ullsokker og små snøfnugg daler ned utenfor. Det ser så fredelig ut! Og det føles så riktig å kikke på snøen her innenfra. Fordi jeg er varm, har en god bok og kaffe selvfølgelig.

20131020-091656.jpg

Jeg klarer ikke helt å være negativ i en sånn stund. Ikke akkurat nå, jeg kan heller spare det til senere når jeg må bevege meg ut i virkeligheten og innser at det er skorpe på leverposteien og sommerdekk på bilen. Og jeg har ikke jekk som passer. Hvor teit er ikke det?? Ganske teit. Men bilen er fortsatt en flytur unna og om det snør her så er det jo fortsatt ikke sikkert at det snør der.

Næh. Ingen bekymringer. Mer kaffe, chips til frokost, godt selskap og fred i stua en liten stund til. Blue skies!

1 Comment so far

  1. Julie

    koselig! Eg køyrte på med peanøttsmør og kaffe til frukost, men neste søndag skal eg prøve din variant!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s