comment 0

Hvor er knepet mitt?


Det virker å være knepent med utkledde godteritiggere når man bor i blokk. Her har det ikke vært en kjeft, og noe av grunnen er vel muligens at jeg bor i en blokk full av pensjonister. Jeg hadde et lite håp om at jeg ville få en renn av rullatorer forbi her, klar for å renske plassen for sherry og mokkabønner, men den gang ei. Når det er sagt er jeg egentlig ganske fornøyd med at det ikke har kommet noen, av flere grunner.

1. Vårt hjem er kjemisk renset for snop. Vi kan ikke ha snop her fordi noen alltid spiser det opp fem minutter etter at det er kommet innenfor døren. I blame it on the…

g08Den eter bare ALT den kommer over, og spesielt snopet, selv om vi låser det inn i et eget rom liksom. Sleipe rakker. I alle fall valgte jeg å la være og kjøpe snop i dag – jeg vurderte å gjøre det bare sånn i tilfelle hordene skulle finne oss – men jeg syntes ikke det var rett av meg da det ikke kom til å overleve lenge nok til at noen kunne få det, og dermed bare legger seg på hoftene. Hennes. Altså.

2. Om ringeklokken vår skulle ringt i hytt og putevar hele kvelden hadde vår popularitet hos naboene over sunket drastisk, da det er helt umulig å få begge hundene til å holde kjeft samtidig når det ringer på. Det lyder noe sånn som «VOFFVOFFVOFF HOLDKJEFTFORPOKKER ARFARFARF». Jeg tror ikke de er så interessert i å høre på. Og det hadde ikke hjulpet at de som ringte på hadde kostyme på seg, bikkjene ville nok fått panikk og trodd det var dommedag igjen.

3.  Jeg liker ikke at folk maser på meg, og de eneste jeg vil dele ut snop til er julebukkene. (eller nyttårsbukkene som de kaller dem i Bergen.) Julebukkene er snille, de synger og greier – Halloween-ungene truer med å egge døra om de ikke får noe liksom. Hva slags oppdragelse er det egentlig? Jeg skal gi dem knep jeg!

Alt i alt var altså dette like greit for alle parter. Men jeg har altså kledd meg ut, her er årets kostymebilde:

g07WHAT DOES THE DOG THAT KINDA ALMOST LOOKS LIKE A FOX SAY?? Yes. Jeg er Ylvis. Jeg må si at jeg har overgått meg selv i kunstferdighet i år, det ligner jo faktisk utrolig mye på Gaia. Skjønt, jeg tror jeg overdrev hvitfargen i ansiktet, Gaia er jo bare valpen og har neppe blitt så grå allerede! shutupshutupshutup om jeg sier at det er sånn så er det sånn. Ingen av oss har blitt ni år eldre siden hun kom i hus, så bare drit i det.

Nuvel. Jeg ønsker dere en fredelig Halloween. Jeg tror dette er den eneste dagen i året jeg har lyst til å bo i blokk for alltid!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s