comments 2

Splishy-splashy?


Jeg satt inne med raggsokker på, leste om flommen i Bergen og priset meg lykkelig for at vi bor her oppi høyden så vi slipper unna de voldsomme vannmassene. Her, rett under .. Løvstakken.. som jo er kjent for å være et fjell som ikke byr på de store utfordringene når det kommer til å være .. tørr på beina. Og så tok jeg bikkjene ut for å tisse, og oppdaget to ting:

1. Støvlene mine lekker, ikke på bare en plass men sånn tre eller fire.

DSC_0257[1]

Dette er fortauet forresten. Støvlene hadde ikke en sjanse, stakkars.

2. Bassengfesten er i garasjen til naboblokken.

DSC_0252[1]Åja.. Ja, for alt vannet som har havnet på toppen av Løvstakken må nødvendigvis renne rett forbi Münsterbakken borettslag for å komme seg ned igjen ja, det stemmer jo. I dag heter vi forresten Monsterbekken for anledningen. Nærbilde av Monsterbekken spør du? Coming up!

DSC_0261[1]Dette er utsikten fra garasjen. Garasjen er akkurat så full av vann at det ikke er problematisk enda. Men det kan være at det er veldig greit for nabolaget om det ikke blir mer vann der inne altså.

NUVEL ØSTLENDINGER: Det er DETTE som er pøsregn! Eller.. egentlig er jo ikke regnværet så alt for ille akkurat nå da. Men jeg er glad jeg har svømmeknappen.

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s