comment 0

En drøm for deg, en drøm for meg?


Såh, jeg spaserte forbi denne spreke plakaten utenfor Claes Ohlsson her forleden:

image

 

SUKKERSPINNMASKIN! Jeg vet jo med meg selv at jeg kan ønske meg en sånn til jeg blir blå i ansiktet uten å få en, fordi Skjeggen innbiller alle rundt oss at jeg har et snopeproblem. Jeg er uenig; det er nemlig ikke et problem for meg at han er alt for treig til å få tak i noe før skålen er tom! Dessuten er ikke skålen tom, den er bare ikke fylt opp igjen enda. Sa optimisten.

Men siden jeg med sikkerhet kan si at jeg ikke får en sånn selv, så tenkte jeg at jeg skulle leve igjennom alle barna i min omgangskrets. Det vil si at jeg kjøper inn et dusin av disse og gir en til hvert eneste barn jeg kjenner. Jeg tror det blir en knall julaften!

..Now let’s hear it from the parents; er ikke dette den beste idèen dere noen gang har hørt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s