comment 0

Jeg tror jeg fant Soria Moria sånn på morrakvisten.


20131201-085320.jpg

Enten det eller så har noen sluppet løs en rosablogger på speed. I så fall synes jeg vi burde forsyne hele gjengen med det samme, for dette var jo i grunnen ganske fint! Jeg vil gå så langt som til å si en nytelse for øyet. Og så må jeg bare få minne alle om at det ikke er alt for lurt å gå med blikket festet rett opp på denne tiden av året, uansett hvor pent det ser ut der oppe. Regnvær om dagen og minusgrader om natten, jeg sier ikke mer – annet enn at det er flaks for meg at jeg har en myk ende å lande på.

Det er altså første desember, og julekalenderen burde gjerne vært hengt opp i går sånn som alle de flinke barna gjør det. Jeg våger å tenke utenfor boksen og henger den opp i morgen. Og med «tenke utenfor boksen» mener jeg «glemme hele driten» for så å dra på jobb. Overraskelse forresten, Skjeggen. Jeg har klart å holde planene mine hemmelig så langt, men så kom jeg på at jeg sannsynligvis burde droppe et hint eller to, siden jeg aldri har klart å holde overraskelser hemmelig i mer enn fem minutter av gangen. Jula starter skikkelig dårlig om du kreperer av sjokk fordi jeg klarte det denne gangen!

Men annet enn det er selvfølgelig alt klart til jul. Mest fordi jeg ikke gidder å pynte til jul, så da er det ikke så himla mye å gjøre. Dessuten har jeg julegave til både svigermor og fatter i boks, som jo er de vanskeligste hvert eneste år. Og da føler jeg at jeg har gjort mitt og tar ferie til neste år.

…Ja, sånn bortsett fra at jeg må ha en ny present til Skjeggen da. Jeg kjøpte egentlig gave til ham i oktober eller noe, men klarte ved et uhell å gi den til ham fem minutter etterpå. Shit happens.

GOD JUL! Søk opp Twisted Sister sitt julealbum på Spotify og NYT det! (Det er i alle fall alt vi kommer til å høre på i en måned framover, og nei du har ikke vetorett Skjeggen, er’e jul så er’e jul!)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s