comments 5

I shop, you pay.


Såh, vi har kjøpt hus. Rekkehus, for å være helt nøyaktig. Halvdel av tomannsbolig, med (grøss) hage. Jeg har vært allergisk mot hagearbeid så lenge jeg kan huske, men en eller annen underlig mekanisme i hjernen min hvisket plutselig driiiiivhuuuuuuus i det kjøpet var i boks. Riktignok er det ikke store hagen, så drivhuset måtte vært på størrelse med et hundehus – men hadde ikke DET vært supersøtt dah? Meh, hvem lurer jeg. Jeg har to kaktuser som holder på å tørste i hjel, så dårlig er jeg på å vanne! Et drivhus ville vært SÅ out of my league. Men.. fortsatt.. egne tomater…

Midt i dette tanketårnet gikk det opp for meg at vi har brukt skikkelig masse penger som vi ikke har. Hei banken! Slit’an med nytt hus a! Det går sikkert bra det. Jeg må bare aldri, aldri logge på Ebay igjen, noensinne. Og se på noe pent når panikken tar meg.

20131211-112807.jpg

Jeg burde nesten omdøpe bloggen til random bilder av landskap, noen ganger med en hund. Eller få meg et liv. Pffft. Trenger ikke liv, jeg har hus!

5 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s