comment 0

Dag tre på sofaen.


Forkjølelse vett, bagateller. Natt til torsdag smilte jeg medlidende til snapchatten jeg fikk av en venninne med spysyken, og tenkte for meg selv at jeg vil mye, mye heller være våken med tett nese om natten enn å henge over dassen.

Og så kom hodepinen.

Og med hodepine så mener jeg en konstant verking i alle bihulene som finnes i denne idiotiske konstruksjonen vi kaller hode, samt vondt i nakke og bakhode og.. egentlig hele hodet fordi jeg bygget opp puter under hodet så jeg ikke skulle drukne i snørr. For en død det hadde vært liksom. På torsdag tenkte jeg fortsatt at jeg heller ville være forkjølet enn spysyk. På fredag luftet jeg hundene og fikk så vondt i hodet at jeg holdt på å spy. Og der og da ombestemte jeg meg; KAN JEG FÅ SPYSYKEN I STEDET FOR?? Nøkkelordet her i er altså I STEDET FOR, ikke I TILLEGG. På samme måte som jeg ønsket meg feit lommebok og tynn kropp, ikke omvendt – takk skal du ha, nissen! Get it right next year.

Så her ligger jeg da, slakt på sofaen, og håper på bedre tider. Og at oppholdsværet varer til jeg kan bevege meg igjen.

Til tross for det har det vært en fin julefeiring altså. Jeg legger ved et av de beste bildene jeg fant av feiringen på telefonen min:DSC_0343Nei. Jeg har ingen anelse om hva dette kan være, annet enn at det ser ut til å lyse. Fe på boks? Og nei, jeg var definitivt ikke full da jeg tok det heller. Jeg har ingen forklaring, men det er da pent-ish, er det ikke? Ha nå en fortsatt god romjul i alle fall, og husk at over skyene er det… fordundre meg enda fler skyer.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s