comment 0

Nabo selges.


Grunnet manglende evne til å innse at nyttårsaften bare er gårsdagen og med dertil uvettig bruk av fyrverkeri i Havkubebodd strøk, har jeg dessverre ikke kapasitet til å beholde naboen lenger. Han selges derfor nå til høystbydende. Jeg kan ikke garantere at han er snill, grei og lett å holde rein, men han er tydeligvis en skikkelig gøyal fyr som godt kan finne på å sende opp fyrverkeri helt plutselig. Derfor vil jeg anbefale kjøpere i tettbygde strøk om å gjøre en nærmere vurdering på om denne naboen passer for akkurat deg. Den ideelle plasseringen vil nok være litt mer avsidesliggende, eventuelt i studentby.

For de som er på jakt etter en roligere nabo, har jeg en av det slaget også. Du må leve med at han sniker seg rundt i gangene og henger opp de.. Uh, fine.. Bildene sine, men han sender i alle fall ikke opp fyrverkeri!

image

Kjære, når jeg tenker meg om, så trenger jeg ikke egentlig bad. Kan vi flytte inn i nyehuset nååå?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s