comment 0

The four horsemen of the common cold.


Hodepine. Rennende nese. En jevn strøm av selvmedlidenhet. Jeg rir igjen med Forkjølelsens fire ryttere; Sniffles, Chesty, Nostril and Lack of Tissues.
image

Apokalypsens fire ryttere er bare SÅ 900 F.Kr. ass.

Nuvel. Denne dagen kunne startet så bra. Det er jo lønningsdag, en dag til allmen glede og forlystelse. Men så kom lånekassen og bare «duuuh, du har lånt penger av oss du! Nå kan du angre nå!» og så kom bilen og bare «ææææææææh jeg vil på service for jeg har vondt i sjelen» og så tenker jeg plutselig at kanskje jeg burde blogget rosa jeg også. Men i så fall måtte jeg tatt på meg noe annet enn en ullstilongs, og begynt å bry meg om hvordan neglene mine ser ut. Og det tror jeg rett og slett at jeg ikke har i meg altså! Negler er til for å etes. Hæh? neida. Jeg biter ikke negler.

Og nå må jeg avslutte, nesen min har en date med en pakke kleenex. Men jeg skal ikke klage altså, blir det ikke verre enn dette er det helt greit. Bare.. vær så snill.. ligg unna bihulene denne gangen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s