comment 0

Fredagsgåten: hva er dette?


image

Skruene som ble til overs da jeg skrudde sammen barnesengen til ei venninne. Det føles ikke helt riktig. De er ikke nevnt i bruksanvisningen, så egentlig tror jeg IKEA legger dem med bare for å frike oss ut.

«er du egentlig ferdig med å skru opp sengen, hmmmh? Sikker? Føler du deg trygg på jobben du gjorde? »

Men det ville jo vært veldig dumt om de faktisk skulle være en plass, og er den faktoren som gjør at sengen ikke ramler fra hverandre midt på natten. Det må jo være passe traumatisk for en liten knert.

Føler jeg meg trygg på jobben jeg gjorde? Nei. Mission accomplished, IKEA!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s