comment 0

Når Styret slår til, står lynet stille.


image

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang jeg. Først kan jeg jo begynne med å klarere for alle som lurer at det er sykkelen som har blitt satt utenfor, ikke gangen. «Styret» slår til som lyn fra blå himmel, men er ikke spesielt flink til å forfatte lapper. Men i alle fall; Ja GREIT så er det en regel at man ikke skal parkere sykler i gangen. Og noen brøt regelen. Og da er det helt greit å sette en lapp på nevnte sykkel om at vi helst ser at de ikke står i gangen. Det som IKKE er greit er å sette sykkelen utenfor blokken, ulåst, i byen hvor sykler fordamper raskere enn vann. Det er ikke akkurat som om det utgjør et KJEMPEPROBLEM at sykkelen står der til eieren får det med seg, så vidt jeg vet formerer ikke sykler seg særlig fort. Og den hadde ikke stått der spesielt lenge heller, så man kan ikke skylde på det. Når det gjelder «Styret» så tror jeg vi kan snevre det ned til en surmaget, trangsynt og lite tolerant styreleder som har en eller annen syk glede av å demonstrere sin makt igjennom lapper skrevet helt uten noen form for punktsetting. Hear ye, hear ye! Meg er gitt all makt i himmel og på jord.. um, i alle fall i Monsterbakken!

Dette gir meg på ingen måte lyst til å følge noen av reglene i borettslaget. Dette gir meg lyst til å låse sykkelen min fast til trappen i gangen samt å hamre lystig løs på en eller annen tilfeldig planke i hviletiden mellom fire og fem og HELE søndagen. Men siden jeg er voksen gjør jeg ikke sånt. Riktignok stod jeg med pennen klar til å skrive «sieg heil!» nederst på lappen, men siden jeg er voksen gjorde jeg ikke det.

Det suger å være voksen. Og jeg kommer til å hamre litt på søndag, i ren opposisjon til autoriteten som blir forsøkt trykket ned over hodet på meg. Og så skal jeg moonwalke ut herfra når siste flyttelasset blir kjørt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s