comment 0

God morgen, ja!


Det er en god del hyggelige naboer her også, jeg har en lei følelse av at det ikke kommer fram under de hissige utbruddene mine her. Sånn som hun jeg møtte i gangen i dag tidlig, som alltid smiler og hilser. Det gjorde hun i dag også, et strålende smil og et «god morgen». Jeg smilte tilbake – og så blåste jeg en snørrboble med det ene neseboret. Nesen min er like uberegnelig som været i Bergen, i det ene øyeblikket er den helt frisk – og to sekunder etterpå blåser den altså snørrbobler. Det kunne ikke kommet på et dårligere tidspunkt altså, jeg hadde jo egentlig tenkt å være hyggelig tilbake. Men istedenfor stod jeg der med sølete regnbukse, hetten ned i pannen og lette febrilsk etter en kleenex. Fint det. God helg liksom, her kommer ekledamen!

Om man skal se på den lyse siden, så har jeg sovet hver eneste natt den siste uken uten å hoste eller være tett i nesen om natten, og Skjeggen har både ring på fingeren og huslån å forholde seg til, så han kan ikke rømme uansett hvor mange snørrbobler jeg blåser. Blue skies!

t03

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s