comment 0

En studie i tapet.


Det er ingen hemmelighet at jeg ikke er spesielt opptatt av mote og trender, og interiør er intet unntak. Det betyr ikke at jeg ikke kan se ting jeg ikke liker. Og det ser jeg ganske mye av etter hvert som vi river ned ting i det nye huset vårt – den ene fantastiske tapeten etter den andre. Det er ekstra gøy at hele huset er litt som en løk, med tapet i flere lag som man kan skrelle av – og det som står igjen er til å grine av. Jeg har laget en liten kollasj av det vi har funnet så langt, likegodt.

TapetThe beauty of it! Og her har jeg ikke fått med meg de vi fant bak skapene på soverommene heller. Her folkens, her er det mye godt materiale til min neste full-sleeve tattis! Dette er for fantastisk til ikke å forevige det. En tapetsleeve, det MÅ jo være originalt, hvah?

Det er merkelig å tenke på at når dette ble klistret på en gang i tiden så var det supertrendy, dødskult og man var helt sikkert dødsfornøyd med det. Litt som vi er når vi velger ut hvordan vi vil ha det. Skal tro om det står et par her inne om førti år og ler på seg brokk over hva vi syntes var fint en gang i tiden! Jeg tror uansett at det ser bedre ut da enn det det gjorde da vi fikk det. Jeg vil illustrere dette med et nærbilde av baderomsflisene:

DSC_0465Much wow. Som sagt, jeg klarer å se ting jeg ikke liker altså, og jeg tror stikkordene vi leter etter for mitt hjem er nøytralt og praktisk. Jeg var i møte med en dame hos en baderomsleverandør i dag, som viste meg to forskjellige alternativer til knapper man skyller ned i do med. På spørsmålet om hvilken jeg syntes var finest forsøkte jeg så iherdig jeg bare kunne å ha en mening, men måtte gi opp da jeg nesten gikk rett inn i kjedelighetskoma. En knapp. Man trykker på. Så lenge den ikke blinker med neonfargede lys er jeg vel fornøyd? Om den er rund eller oval, med eller uten metallkant.. Really, I got nothing. Det viktigste er at en spyler ned det som ender i doen liksom. Og at badet ender opp med å ikke ligne på det som var der fra før i det hele tatt. Fordi DET, mine damer og herrer, var skikkelig støgt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s