comment 0

Søndag, på matten.


Søndagstrening. Det er nesten så man kan lure seg selv til å tro at det er en avslappende affære, og på noen måter er det jo faktisk det. Med Metamoris på storskjerm er matten behagelig for en pust i bakken mellom slagene, men det vil ikke si at det er «trening», og ikke trening altså. Neida, søndagen er den Dårlige Samvittighets Dag, og tiden for å svette ut alt man spiste og drakk på lørdagen som man ikke burde ha spist eller drukket. Noen henter til og med fram de superhemmelige våpnene sine, på søndagen.

13Ikke spør hvor han fant den. Some things are better left unknown. Men i alle fall, treningen endte lykkelig med ett nytt blåbelte i klubben! Og det er jo stas. Han ble gratulert med det sedvanlige surprise-hoftekastet, men siden fotografen var litt treig i avtrekkeren ble ikke det dokumentert før det var for sent. Neste gang man skal overraskelses-kaste noen kan man kanskje si ifra først? Uansett, det som ble dokumentert var den kastedes picture-perfect fallteknikk.

07Om man slår opp i håndboken på hvordan man skal lande når man blir kastet, ser det nøyaktig sånn ut! Om man lurer på hvordan det ser ut når jeg lander når jeg blir kastet såååå ser det ikke helt sånn ut. Jeg liker å lande på nakken, jeg. Nakken liker det ikke så godt. Alt i alt foretrekker jeg å ikke bli kastet altså, men det er ikke alltid jeg får det valget.

Det er ingen som dømmer noen på en søndag, uansett hva man har på seg når man kommer på trening.

14Vel, nesten i alle fall. Legg merke til den rosa F’en på buksen hans. Det står for Fenom. Det er et gi-merke for jenter. Du har på deg jentebukse! hahahaha! Jentelus! æææææææsj! Hva? Det er ingen krav til modenhetsnivået på vår trening altså.

Nuvel. Nok en søndag godt brukt, og vi er klar til å starte uken igjen. Og innse at det er 25 dager igjen til vi flytter. NEI, det var vi ikke klar til å innse nei. Nevermind, det er fortsatt søndag i mitt hode!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s