comment 0

Så gjør vi så når vi shopper til bad..


Det var kampanjedag på Montèr denne uken. Og det er jo passende for oss som pusser opp bad, men vi hadde ikke egentlig tenkt å gå. Vår tanke var at det finnes mange steder å kjøpe baderomsmøbler, og tilbud er det mange av nå om dagen. Meeeen så leste jeg annonsen om igjen og så at det stod «enkel bevertning». Free food??? JEG KOMMER! Og vi angret ikke på det altså.

01

Virkelig imponerende kunstferdig, er det ikke? P.S, dette er utstillingsmaten og den får man ikke lov til å spise! Det er jo viktig at det står  noe på kjøkkenbenken så man får ekstra lyst til å kjøpe kjøkken, er det ikke? Nuvel, lukten av nystekte vafler som møtte oss da vi kom inn var ikke helt feil den heller.

Siden vi nå først var der kunne vi jo likegodt se på baderomsmøbler. Og de var fine de altså. Og så begynte vi å regne på hvor mye vi ville spare om vi kjøpte møblene NUH istedenfor å vente – og her dukket dagens dilemma opp. 30% avslag på alt sa du? Det er faktisk ganske mye penger det! Men det var dyre møbler også. Men det var kvalitet, dah! Så er spørsmålet, drøye kjøpet og kikke andre plasser for å se om det er billigere ting ute og går, og ta sjansen på at vi ikke kom til å angre, eller bruke alle pengene våre nuh? Tenk om det var mye å spare andre steder? Men tenk om vi endte opp med å ville ha dette uansett, og så tapte vi masse penger?

For å gjøre en lang historie kort; for 31000 kr får man badekar med blandebatteri, dobbel servant med skap, speilskap (med speil på begge sider inni så man kan speile seg på alle kanter samtidig, sa selger mannen og kikket på meg – med bare et raskt blikk på Skjeggen. Feil igjen, mannen, man trenger mye speil for å få plass til skjegget altså!) 2,5 vafler, fire twist, ett Montèr-drops SAMT Hafa-badeanden. Nailed it! Og så er vi ett skritt nærmere bad. Nå mangler vi bare flisene, men de har vi god tid på å velge ut. Det eneste kriteriet er at de må være på lager før påske! Og det er jo .. to.. uker.. til?? Og de begynner arbeidet på.. Tirsdag?? Hva i alle dager skjedde med all tiden?

Jaja. Vi har i alle fall baderomsmøbler. Vafler altså. That’s how they getcha.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s