comment 0

Fight festival 3.


I går var det duket for Fight festival 3 – et kampsportarrangement med fullkontakt amatørkamper i diverse stilarter, type MMA, boksing og thaiboksing. For min del er det MMA-kampene som er mest interessante, og det gjorde det ikke akkurat mindre spennende at fire stykker fra Bergen Grappling stilte til dyst i ringen. Seriøst, jeg fatter ikke hvordan de klarer. Jeg er totalt nervevrak før en helt vanlig BJJ-konkurranse – og jeg har gått hele TO stykker så jeg vet hva jeg snakker om! Jeg vet ikke hvor nervøse de fire rompesparkerene fra klubben min var, men det spiller ingen rolle. Jeg var nervøs nok for dem i massevis jeg, det holder det.

01Og ikke bare hadde de nerver nok til å tråkke inn i buret, det virket som alle sammen klarte å huske navnet sitt og at de faktisk har trent til dette i tillegg! Og på toppen av det vant alle fire kampene sine. Hatten av, altså.

02Der jeg satt med haken på kanten av ringen kunne jeg se alt på nært hold og det er en opplevelse i seg selv. Lyden av en hel sal som roper, skriker, og heier,  en jevn strøm av mer eller mindre gode råd om hva de to inne i ringen bør foreta seg – og jeg sitter så tett på at jeg på et par tidspunkt faktisk kunne stukket en finger inn i nesen på fighterene. Noe jeg selvfølgelig ikke gjorde fordi jeg har en viss anelse om at det ikke ville falt i god jord. Det er en helt egen opplevelse altså, og går i kategorien «sinnsykt kult» – så lenge jeg slipper å gjøre det selv. Eller se Skjeggen gjøre det. Resten av dere må bare denge løs på hverandre så mye dere vil!

02Gratulerer så masse, folkens! Men, sånn til neste gang en av dere har tenkt å vinne på submission..

07Gidder dere bare å sørge for at dere gjør det med ansiktet vendt mot kameralinsen min? Det er mulig å tenke på noen andre enn seg selv i tre sekunder altså, dere gjør det vanskelig nok for meg å finne rett fokus sånn som dere spretter rundt – og i tillegg skal dere liksom gjøre de mest interessante tingene i en vinkel som er helt umulig for meg å få et bilde av?  Takk for det!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s