comment 0

I dag kommer det!


Etter å ha ventet tålmodig helt til klokken fem i går, ringte jeg og etterlyste kjøkkenet. «Du må vente til fredda’n», sa damen, og sånn er det vel bare. Det er mulig vi avtalte det da vi avtalte levering, men siden leveringsbekreftelsen med alle detaljene som jeg skulle få tilsendt aldri kom er det utfordrende for en stakkar å holde styr på. Det førte også til noe forvirring da en danske ringte meg og ville levere en benkeplate på tirsdag. Eller onsdag. Det var umulig å spesifisere dag, rett og slett. Hva gjør folk med ordentlige jobber egentlig? Hva pokker skulle vi gjort om min jobb ikke hadde vært så fleksibel som den er akkurat nå?  «Ja, jeg vet at jeg har en hjerteoperasjon gående nå, men jeg er dessverre nødt til å reise hjem for å ta imot en benkeplate.» Sounds legit.

Men hvitevarene, de kunne jeg jo fortsatt vente på! For sjåføren skulle ringe meg han. Jeg hadde til og med anskaffet to snille bærere som stod på vent – men siden det plutselig ble etter klokken fire på ettermiddagen i stedet for tidligere på dagen var svoger/nabo kommet hjem fra jobb, og dermed kunne jeg gi bærer #1 kvelden fri.

Timene gikk, klokken nærmet seg halv syv og fortsatt hadde jeg ikke hørt noe fra hvitevareleveransen. Sukk. Men så ringte svigerfar og sa at han var på vei ut til huset for å jobbe litt, og kunne være med å bære. Og jeg kunne permittere bærer #2 som satt og tvinnet tommeltotter. Ti minutter senere ringer svigerfar igjen. «Du, er du klar over at hvitevarene står i gangen?» Ehm. NEI DET ER JEG IKKE FOR INGEN HAR RINGT OG SAGT EN KNYST OM AT DE ER PÅ VEI! Siden det var så spesifikt notert at leveransen var uten bæring lurer jeg svært på hvordan de havnet der. Det er mulig jeg skylder elektrikerene som jobbet i huset en vaffel eller to.

Nuvel. Når jeg sier at hvitevarene er kommet så vil det si sånn omtrent 50 prosent av dem. Komfyr/platetopp og mikro. Kjøleskap og oppvaskmaskin? Nei, det har vi ikke sett.  Jeg har tenkt å håpe på at de er med leveransen i dag, for akkurat nå bare orker jeg ikke å ringe Kvik igjen med spørsmål som dette. Selv om egentlig burde jeg mase som en treåring ved frokostblandingshyllen, så kanskje de lærer til neste gang at det er ganske lurt å sende ut leveringsbekreftelser. Jeg har faktisk ringt og etterlyst den, men siden meeeeeeeesteparten nå er kommet legger jeg den ballen død. Eller kanskje jeg skal ringe og etterlyse den etter påske en gang, bare fordi de har sagt at jeg skal få den? Nuvel. Kanskje ikke. Kanskje det er viktigere å få kjøleskapet og oppvaskmaskinen. Oooog.. ventilatorhetten og quookeren, kommer det i dag tro? Jeg har liksom en lei følelse av at det er en hel masse skap og ingenting annet i denne leveransen. Og jeg har også en lei følelse av at bæring ikke inngår i dag, selv om jeg spesifikt spurte om det kun var hvitevarene som trengte å bæres inn da jeg forsøkte å finne ut noe fornuftig om leveransen. Det blir skikkelig spennende å se. Jeg klarer fint å bære et kjøkken inn jeg, bærer for to vett!

Nuvel. Jeg antar at jeg får alt jeg skal ha til slutt, men jeg må si at leveringen er akkurat såpass rotete og frustrerende at den er nødt til å ha blitt organisert av en katt. Katter er onde.

01Bare se på den! Det bare lyser «jeg skal få deg til å vente eeeeviiiiiiiig, å jadda, på noe som allerede er levert! og så holder jeg tilbake akkurat nok til at du ikke skjønner noenting og så leverer jeg det en HELT annen dag!»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s