comment 0

I can has kitchen.


image

Kjøkkenet er kommet! Flatpakket, med en hel instruksjonsbok. Går fint det her, jeg var en rakker på puslespill da jeg var liten. I alle fall de med opp til 20 brikker! I tillegg vet jeg hvor resten av hvitevarene er, og de er alle på sin møysommelige spasertur til vår ringe bolig. Det eneste problemet jeg kan se (og det er viktig å se problemer, ikke løsninger) er at deler av det befinner seg i Tollpost sin vold. Typisk, er det ikke? Du setter deg endelig ned med en følelse av kontroll, men så: ENTER TOLLPOST! Jeg fikk en melding av dem om at de hadde en leveranse, og at jeg skulle gå inn på vedlagte link og velge leveransedato. Så det gjorde jeg, og de oppgitte alternativene var mellom 23-30 april. Greit nok, litt seint – men så lenge jeg får det, liksom!

Og så fikk jeg en melding til da. Om at hvis leveringen skulle skje etter den 16. april kom det 39 kr i døgnleie.

01I do NOT accept that! (Easter egg; hvilken serie er sitatet fra?) Så jeg ringte dem og sa at de måtte levere før det, for jeg har bare tre kroner igjen på kontoen og de skal gå til sprit, ikke døgnleie. Resultatet ble at vi avtalte levering mandag mellom 13 og 17. Noe som i praksis betyr at fem på ett får jeg en melding om at tollpost har vært hos meg, men at det ikke var noen hjemme – til tross for at jeg stod utenfor med telefonen gaffet til øret, klar til å hive meg over første tollpost-bil jeg så. Tollpost er vanskeligere å fange enn påskeharen, men påskeharen smaker bedre med en kremet saus. Blue skies!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s