comment 0

Throwback Thursday: Da Margaret Aase kom for å leke med Bergen Grappling.


08Magga hadde helgeseminar for Bergen Grappling i .. uh, 2013.  I oktober. Siden jeg var plassert litt på sidelinjen med (ahaha) «ondt i ribbeina» tok jeg et lass med bilder – og jeg burde kanskje synes det var pinlig at bildene ikke har blitt lagt ut noe sted før nå. Men jeg eier ikke skam, bortsett fra når jeg fiser offentlig. Nok om det, vi har hatt Magga på besøk før i klubben og erfaringsmessig holder hun skikkelig artige og læringsrike seminar. Dette var intet unntak!

Første halvdelen av lørdagstreningen var satt av til jentegruppen, så vi slapp å forholde oss til stinkende gutter hele helgen.

050810Men det tok ikke lange tiden før det kom snikende noen nysgjerrige individer. Det er kjekt å ha egne jentetreninger hvor man ikke alltid sparrer i oppoverbakke når det kommer til styrke og vekt, men det er også god læring i akkurat det, så vi hadde ikke noe i mot å dele moroa resten av lørdagen og søndagen.

13 14Selv om vi ikke alltid vet hva de driver med. Det gjør ikke noe. Det er i alle fall mye kjærlighet i klubben vår!

"I'll never let go, Jack!"

«I love you, man!»

Takk for nok en gøy treningshelg, Magga! Vi håper å se deg tilbake i klubben – men ikke før jeg er tilbake på mattene igjen selv. For neste gang vil jeg være med på ordentlig jeg også! Halve vitsen med å arrangere seminar selv er jo at jeg sikrer meg at det lander på helger hvor jeg kan være med. Åh, dere trodde jeg gjorde det fordi jeg er grei? Præææææhæææææææææ! Suckers.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s