comment 0

Skulle vi ha pakket leiligheten? Ja, det burde vi.


Pusse opp. Pusse opp. Pusse opp. Erm. Skal tingene våre flyttes på fredag sa du? Ingen fare. Jeg har et håndkle, så det er ingen grunn til panikk. Nuvel, flytte har vi gjort en gang eller to før, i den evige nomadiske tilstand studetilværelsen er. Og nå føler jeg at jeg har roen på noen detaljer som jeg ikke har fått med meg tidligere. Som nå, når jeg rydder ut av tørrvareskapet for ekskremsel. Man trenger ikke å flytte absolutt alt – denne gangen sjekker jeg faktisk utløpsdato på pakkene og det som har gått ut med mer enn to år går i bosset! Det er nemlig et par år siden jeg ryddet i det sist, og da fant jeg årgangstørrvarer. De som har vært med i både en og to flyttinger uten å bli fortæret – det er vel trygt å anta at det presserende behovet for disse varene ikke er noe å frykte.  Spørsmålet man må stille seg selv er; er jeg virkelig nødt til å ha med dette?

Er jeg nødt til å ha med dette? Er jeg i så fal moderat nødt eller kokosnøtt?

Og er jeg i så fall kokosnøtt eller bare peanøtt?  Det er jo ingen grunn til å flytte rundt på søppel. Og flyttinger er ypperlige anledninger til å røske ut alt man ikke trenger. Egentlig burde jeg flytte en gang i året, men siden jeg nå har investert i en quooker på kjøkkenet blir ikke det aktuelt. Kanskje jeg kan simulere flytting? Eller bare være ærlig med meg selv og kalle det vårrengjøring?

Andre ting som er lurt å huske på er jo selvsagt å bestille internett i god tid i forkant samt si opp abonnementet man har. Det har vi, errh, selvfølgelig gjort. Tenkt på å gjøre. Tenkt på å gjøre og så glemt det av og malt noe i stedet for. Memo to self, ringe Get i morgen  og be dem pakke med seg skiten sin en annen plass, vårt nye borettslag har Canal digital!

Og så er det alle som skal ha riktig adresse da. Jeg har bare bestilt videresending av alt på posten jeg, det koster bare seks hundre kroner årlig og da slipper jeg alt stresset med å huske hvor jeg må skifte adresse! Smart, ja? Forøvrig er vi utenfor leveringssonen til de to plassene det var viktigst; Dolly Dimple’s og Sushi NamNam. Så nå kommer vi nok til å sulte ihjel. Heldigvis leverer Sushi NamNam til huset svogers bor i femti meter opp i gaten, så når vi blir sultne nok kan vi bare bestille dit! Og så får vi dagens trim i tillegg.

Men tilbake til hovedsaken; Havkus (UTEN APOSTROF!! FOR POKKER!) flyttetips: Pakk skit. Kast skit. Flytt skit. Og med de tre, enkle hovedereglene går flyttingen som en lek!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s