comment 0

Damn you, gravity.


Du har de dagene du bare går rundt i en døs, hvor du snubler i ingenting, mister alt du tar i og velter alt du ser på, omtrent. I går var en sånn dag. Den nye dorullen var en cm fra å bade i doskålen, jeg snublet i dørterskelen på vei ut fra badet og brødskiven landet med smørsiden ned på tastaturet. Hvordan gikk nå regelen; ingen mat og drikke i nærheten av pc’en? Det er for pyser.

Uansett, sånn gikk nå dagen videre – jeg gikk rundt som en middels stor kjedekollisjon, klarte aldri helt å treffe bordplaten når jeg skulle sette fra meg noe og det virket som noen hadde såpet inn alt jeg tok i. Nøklene glapp ut av hendene mine tre ganger før jeg kom meg inn i leiligheten liksom.

Og så kom Skjeggen hjem til middag. Og, koordinerte som vi er, så viste det seg at han hadde akkurat samme type dag som meg. Middagen stod klar på benken, jeg blandet en mugge saft. Skjeggen veltet ut en mugge saft over hele benken og fant fram en klut. Jeg fant fram den andre kluten og veltet ned alle bakebollene som stod til tørk i forsøket. Skjeggen veltet melkekartongene som stod til tørk i forsøket på å tørke rundt dem. Det var mildt kaos. Og akkurat i det skramlingen av fallende gjenstander hadde lagt seg, startet en annen lyd opp.  Lyden av spyende hund. Takk for hjelpen, det var akkurat det vi trengte.

03Ingen årsak! Og selv takk for at du tok på meg strikkeluen og tvang meg til å være modell den gangen. Do it again, I dare you!

Jeg hadde tenkt at dagen i dag skulle bli bedre. Men troen på det svant litt hen i dag tidlig da jeg skulle pusse tennene. Jeg hentet tannbørsten jeg hadde glemt igjen i dusjen dagen før (effektivitet vett, pusse tenna mens balsamen gjør sitt!), kladdet på en anstendig mengde tannkrem og pusset tenner. Og innså at tannbørsten hadde ligget hele natten og hvilt seg på et såpestykke. Jeg må si; blaaaaaaaaaargh. Det var der vi skulle legge listen altså? Jo takk for det.

Heldigvis var det der listen ble liggende også, jeg har pakket ned store deler av kjøkkene uten å skade noen eller noe nevneverdig. Jeg har også ringt alle jeg skulle ringe, sagt opp tv og internettabonnement og kjøpt akkurat den vaskemaskinen vi hadde lyst på tre tusen kroner billigere enn det den var i går.

Dagen i dag, den funker jaggu litt bedre enn i går! Nå mangler det bare at bilen kommer tilbake fra verkstedet og er frisk og fin igjen. Jah, man kan jo alltids drømme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s