comment 0

Alta-chutneyen er ilter i år.


image

Den angrep meg da jeg åpnet kjøleskapet og hoppet i en alt for tidlig død, i følge utløpsdato. Tilbake står en stakkar med hjertet i halsen og teller sakte til ti, samt to hunder hvis eneste tanker i en sådan stund er: «hva er det a? Er det gratis? Kan det etes? «. Med tanke på hundepoter og glasskår er faktisk kommandoen «fuck off» veldig praktisk – på hundsk betyr det «vennligst forlat kjøkkenet «. Det blir en schlager i barnehagen, tipper jeg.

Nuvel. Gi meg styrke. Gi meg koffein. Og gi meg en ny krukke Alta-chutney før svigers oppdager at de er tom!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s