comment 0

Spennende dager, spennende tider.


I dag har facebook vært preget av tordenværet. Da jeg kikket innom tidligere så jeg fjortenhundre statusoppdateringer om at det tordnet, samt to linker til Bergens tidende som hadde skrevet en artikkel om at det tordnet. Jeg hadde en mistanke om at det var tordenvær allerede, fordi stuen plutselig ble veldig mørk, og det kom plutselige lysglimt utenfra etterfulgt av høye drønn. I tillegg satt det plutselig en skjelvende hund på tærne mine, og det pleier bare å sammenfalle med tordenvær eller nyttårsaften – og jeg var altså rimelig sikker på at det ikke var nyttårsaften.

Ellers koker jeg tomatsaus. Den blir aller best om den får koke ganske lenge, så da gjelder det å være i forkant med middagen. Det er ganske slitsomt, det innebærer at jeg av og til må reise meg og røre. Og så måtte jeg kutte grønnsaker, og det innvolverer faktisk skarpe gjenstander altså! Tror neppe jeg får sove i natt. Og så har jeg bakt kake.

DSC_0667Estetikk er for pyser, og kvantitet teller dobbelt.

Såh til spørsmålet dere alle BRENNER etter å stille (i alle fall virker det sånn, for det er det første alle spør meg om): HAR DERE FLYTTET INN ENDAAA??

NEI vi har ikke flyttet inn enda, det VILLE vært publisert ganske godt både på Facebook og blogg. Men det kan se ut som at det nærmer seg altså, litt elektrikerarbeid (de kommer på freddan) og litt maling i stuen oooooog så .. litt rørleggerarbeid på kjøkkenet. Det var ekstraarbeid, ikke med i det opprinnelige anbudet. Og så har vi rent glemt å bestille noen til å gjøre det. Man skulle jo tro at vi hadde lært nå, ikke sant? Håndverkere er innmari opptatt hele tiden. Men nei, jeg ble fortsatt overrasket da jeg fikk det som svar jeg. Men jeg ser meg ikke slått av den grunn, jeg har nemlig også lært at om man bare maser lenge nok på alle håndtverkere man finner så dukker det til slutt opp en eller annen som har et ledig øyeblikk. Hvis ikke det fungerer har jeg tenkt å stille meg utenfor nærmeste rørleggerfirma med et gigantisk sommerfuglnett og fange en til å gjøre det.

På den positive siden så har benkeplaten vi måtte rebestille til kjøkkenet kommet. Den forrige manglet 20 cm fordi vi, eh, gjorde en liten.. feilberegning. Den nye platen er utelukkende basert på mine mål, men det har jeg ikke lyst til å vedkjenne meg i det hele tatt før vi har hentet den og testet om den passer. Hvis den ikke passer trenger jeg å leie inn noen som kan ta på seg skylden. Jeg finner sikkert noen på mittanbud.no.

Det er altså en spenningsfylt hverdag jeg har å bale med om dagen. Merkelig at jeg i det hele tatt får sove om natten, men på en annen siden så gjør jeg jo ikke egentlig det så da er jo alt på stell.

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s