comments 2

Hurra for meg som fyller mitt hår.


«Kanskje stikker du på byen i din frakk og floss» – JEPP. Kanskje gjør jeg det!

Jeg har bursdag, og jeg synes fortsatt det er dritgøy, jeg. Ikke for noen annen grunn enn bare at jeg har bursdag liksom. Gøy! Jeg er i strålende humør, og våknet med en skikkelig gladsang snurrende rundt i hodet. Bendik og Årolilja. «Bendik ri åt Sølåndo, ville skoda møy. Han var ikkje laga for att’e koma, og derfor så lyt han døy.» Og så plukket jeg flått av nesen til Unix. Fest i alle bauger og kanter liksom! Heldigvis fikk jeg den fantastiske bursdagssangen over postet på facebook, og dermed ble det stemning i heimen.

wpid-2014-06-16-10.05.42-1.jpg.jpeg

Vi har ikke fått frokost. Kommer til å dø.

Takk, hunder, for at dere gleder dere på mine vegne! Forøvrig er det en hel time siden jeg spiste frokost selv, så jeg må ha frokost nummer to NUH. Og kanskje jeg skal være hyggelig og mate hundene også, siden det er bursdagen min liksom. (Ta det med ro, de får mat på alle de dagene som ikke er bursdagen min også altså.)

Nuvel. Up, up and away!

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s