comment 0

Det kan alltid bli verre!


Man kan jo sitte en tidlig morgen og være furten fordi det er skorpe på leverposteien, føttene har fått vrangforestillinger og tror at de er ballonger, cake popsen nekter å oppføre seg ordentlig og bikkja tygget i stykker vispen til melkeskummeren.

Men det kan alltid bli verre.  Du kunne akkurat nå vært en brunsnegl istedenfor, hatet av alle, jaktet på og drept på bestialske måter – og så til forveksling lik en hundebæsj at du ble plukket opp sammen med bajsen av en pliktoppfyllende hundeeier.  Og som om ikke det var nok ble du kastet ned på bakken igjen akkompagnert av et høylydt «ÆÆÆÆÆSJ!» fra hundeeieren. Og så ligger du der, delvis dekket av hundebajs og innser at verden liker bajs bedre enn deg.

Det finnes lysepunkter også. For eksempel kunne det tenkes at Kitchn hadde et godt tilbud på kaffemaskin MED melkeskummer, og du klarte akkurat å overbevise en skjeggete fyr om at dette TRENGER vi.

Blue skies!

bilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s