comment 0

Ett stykk vask og en.. nippel?


Rørleggeren har sendt regning. Jeg låste ham inn om morran, og da jeg kom tilbake var alt på stell med oppvaskmaskin, vask og quooker. I dag fikk jeg fakturaen, og da jeg leste på spesifikasjonene fikk jeg en underlig følelse av at jeg hadde ramlet rett inn i en stripe av Pondus hos bilmekanikeren. For midt mellom kjøretillegg, skruer, vaskemaskinkran og fiberring har jeg også blitt fakturert for ett stykk albue og en nippel.

"eeeehehe du sa nippel!"

«eeeehehe du sa nippel!»

For det første, fritt for å ikke rense vannlåsen i vasken først! Jeg kan ikke se disse delene noe annet sted, så det kan jo være der han har lagt dem. Eller fulgte det strippere med quookeren? Spesialstrippere som bare viser fram albuer og nippel? Og med dette tipper jeg at jeg har blottlagt for hele verden en total mangel på kunnskap om rørlegging. Det er greit for meg, jeg har i alle fall selvinnsikt nok til å få noen til å gjøre det for meg! Og mens jeg betaler denne regningen skal jeg prøve å ikke tenke så mye mer over hvilke andre kroppsdelere som potensielt kan inngå i rørlegging. (Nesehår? Trenger man noensinne nesehår? Og hvem napper de dem ut fra?)

Kjøkkenet funker forresten. Og når jeg sier at kjøkkenet funker, så vil det si at jeg har tappet min første kopp med kokende vann fra springen og så fnist lykkelig over at det går an i en lang stund etterpå. Alle de andre elektriske duppedittene har vi ikke testet i det hele tatt, men de funker sikkert de også. Det er bare ikke fullt så spennende med oppvaskmaskiner og kjøleskap, de har nå vært en del av livet vårt så lenge at de liksom har mistet nyhetens interesse. I alle fall nesten, jeg tar meg fortsatt i å prise meg lykkelig over at noen fant opp oppvaskmaskinen. Vi bodde i en periode på en plass som ikke hadde det nemlig, og der gikk vi alltid i samme fellen når vi skulle ha gjester. «Vi lager taco, det er så enkelt!» – noe som stemmer helt fram til man skal ta oppvasken. En samlivsterapeut uttalte engang at det første hun pleide å spørre par om var om de hadde oppvaskmaskin eller ikke. Om svaret var nei, ba hun dem gjerne om å skaffe seg en for så å komme tilbake igjen om det ikke utgjorde noen forskjell.. For vår del ble det aldri veldig mye krangling om oppvasken.

Voksent av oss, sier du? Vel, vi fikk julekort som var adressert til både oss og oppvasken, så jeg vet ikke om vår løsning på det problemet var av de mest konstruktive.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s