comment 0

Bajs-te og jeans.


fitne

La meg få presentere den vidunderlige Fitnè-teen. Hva gjør den vidunderlig, spør du? Er det smaken? Nei. Er det lukten? Nei. Nei, det er rett og slett effekten den har på kroppen. Duphalac, ta deg en bolle liksom! For det er nemlig greien med denne teen, den sparker i gang tarmsystemet relativt effektiv, og sender ut innholdet i en meget behagelig konsistens. Det er kanskje flere detaljer enn du trenger, men dette med å skvise ut unger har en tendens til å få kroppen til å stoppe opp alt annet arbeid virker det som, eller i alle fall få det til å ta en laaaang gå-sakte-aksjon. Og tro meg, tanken på at det samler seg opp shitloads i tarmene var rimelig skummel på det tidspunktet, det området hadde allerede vært igjennom nok traumer.

Jeg elsker denne teen. Den smaker godt, og  i tillegg trenger jeg aldri mer å trykke i meg rynkete og slimete svisker om det skulle stoppe opp igjen. Og om man kjeder seg litt en dag kan man jo også servere den til intetanende gjester for gøy. Ikke at jeg noensinne ville gjort noe sånt altså, overhodet ikke. Nå lyver jeg igjen, bare så vi har det på det rene. Heretter er tedrikking hjemme hos meg rein russisk rulett. Er jeg i godt humør og gir deg den gode morgenteen, eller er jeg grinete og har lyst til å flire ved tanken på at du i løpet av ettermiddagen plutselig kommer til å få det travelt med å finne en do? You’ll never know until you know.

Ellers har det ikke skjedd store ting, annet enn at jeg har hatt på meg jeans. Jeg har loffet rundt i joggebukser i mange måneder nå, og det er jo egentlig veldig greit – men så kom jeg på at jeg hadde et forsett om at jeg ikke skulle se ut som om jeg bor i en campingvogn, i alle fall ikke hele tiden. Så jeg tok på et par jeans. Og så hadde jeg dem på i ti minutter, og så fant jeg fram joggebuksen igjen. Jeg er sikker på at jeg har lest en plass at det er lurt å gjøre store endringer i små steg, slik at det ikke blir for voldsomt for hjernen eller noe.

Nuvel. Ting tar tid, og man blir litt navlebeskuende når man bruker store deler av dagen med å glo fascinert ned i et bittelite fjes som jobber intenst med å teste nye ansiktsuttrykk. Kanskje det er på tide å finne på andre aktiviteter også? Google statistikker på tinnitus hos småbarnsforeldre for eksempel? Det er sikkert spennende lesning!

01

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s