comment 0

Kjære teite drittfugl.


Det er glass i stuevinduet mitt, og dere klarer ikke å fly igjennom det uansett hvor mye dere prøver. Vi skal alle ha en hobby altså, men dere er nødt til å slutte med det tullet!  Før jeg blir gal, gjerne. For hver gang dere gjør det bryter helvete løs her inne. To teite, idiotiske hunder rykker ut i full alarm med øredøvende bjeffing og jogging fra vindu til dør til vindu for å se hvem som banket på. I andre etasje. Og man kan ikke forklare dem hvor teite de er! Man kan prøve, men da virker man bare bittelitt gal. Evergood, grant me the serenity to accept the things I cannot change..

Jeg bærer spesielt nag til deg som prøvde å ta snarveien inn i dag tidlig. Tre kvarters spasering med bæresjal for å roe en unge med luftsmerter forgjeves! Hun hadde endelig sovnet for seg selv og jeg rakk akkurat å tenke «te?», da vi røyk rett på’n igjen.

KADUNK. VOVVOVVOVVOVV arfarfarfarf HOLD KJEFT vovvovvovv

3…2…1.. Vræææææææææææææææææææl.

Skjeggen, om du leser dette så går alt bra her hjemme. Hvor la vi loffen og rødspriten igjen?

wpid-dsc_0771.jpgHåpet er lysegrønt. Fugler suger. Unger og hunder burde leveres med hørselsvern.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s