comment 0

Noen ganger er det ålreit.


Så har man de andre dagene da, som ikke involverer skriking. Hvor mor både får dusjet seg selv OG hunden. Hunden badet i et myrhull og jeg tenkte at da var det praktisk å ha hageslangen til å spyle den ren med – og så viser det seg at hunden ikke liker det i det hele tatt! go figure. Uansett, jeg fikk dusjet og godt var det, for jeg kunne ikke helt huske sist jeg gjorde det. Forhåpentligvis var det ikke så lenge siden og jeg hadde bare glemt det av – hvem vet sikkert nå om dagen? Jeg føler meg relativt trygg så lenge Gaia ikke prøver å rulle seg i meg. (Hun ruller seg bare i ting som lukter dødt eller bajs.)

En skal tidlig krøkes som god student skal bli, og en gang i fremtiden skal jo Trampoline studere noe som gjør henne rik så hun kan forsørge oss, så  jeg tok henne med i utdrikningslag også i helgen. Det gir jo et godt innblikk i studenttilværelsen! Det var gøy det altså, for hele familien.

wpid-2ec35e27f13324c3d4106ed11dde2979a47175ca845f381068652156d3de46cb.jpgNuvel. I dag er vi tilbake til vrælingen igjen, og jeg tror det har en sammenheng med at det begynner å bli gaaanske lenge siden forrige gang hun tømte tarmen. Fail. Jeg lovet meg selv at jeg skulle skrive et innlegg hvor jeg ikke nevnte bajs. Jeg hadde jo ikke tenkt å bli en av de småbarnsforeldrene som bare klarer å snakke om bajs! Men når jeg tenker meg om blogget jeg relativt ofte om bajs fra før av, bare at da var det hundebajs det var snakk om.  Kanskje jeg bare er over gjennomsnittet opptatt av bajs?

Uansett, nå må jeg avslutte, jeg er nødt til å google «how to make babies poop» og håpe at det ikke dukker opp alt for mange uhumskheter. Og så skal jeg gå i en sirkel rundt stuebordet, fordi at da tier hun av og til stille. Og om ikke det hjelper skal jeg gå ned og legge henne på stellebordet, for av en eller annen grunn får det henne i strålende humør nesten uansett. Kanskje jeg må sove der i natt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s