comments 2

JA du står i veien!


Når du står rett foran heisen med hele familien inkludert fettere, kusiner, papegøyer og barnevognhelvete og ikke skal bruke heisen så er det greit å anta at du står i veien. Midt på lørdagen. Rasende dumt spørsmål. Hvorfor kan ikke folk som skal stoppe for å prate være smarte nok til ikke å stå midt i veien, men trekke inn til siden? Hvorfor stopper alle rett foran rulletrappen? Hvorfor går alle som går foran meg så INNMARI SAKTE?? Jeg har ikke tålmodighet til det når jeg går med vogn, jeg vil holde mitt vanlige, effektive tempo – og med vogna kommer jeg meg bare ikke forbi. Lysten til å kjøre på folk vokser eksponensielt med antall turister foran meg.

I kampen bæresjal vs vogn er forresten stillingen bæresjal 2, vogn 0. Poengberegningen er gjort utifra antall punkteringer. Jeg har aldri punktert med et bæresjal mens vogna er på andre dekket. Godt jeg har en indre ro som gjør meg vel rustet til å takle sånt.

hulksmashNoen personer burde bare holde seg hjemme på lørdager. Noen personer hører ikke hjemme på kjøpesentre eller blant store folkemengder i det hele tatt. Her snakker jeg om meg selv – jeg vet ikke hvorfor jeg gjør dette mot meg selv! Jeg gjør all juleshopping på nett og går tur før klokken syv for å være HELT sikker på å slippe og dele skogen min med noen. (Gjorde før i alle fall, før jeg fikk dette menneskebarnet å drasse på. But I’ll be back..) Det er bare å innse det: Jeg har ingenting å gjøre i byen midt på dagen på en lørdag.

Før du tenker for deg selv at dette var et sjeldent glimt av selvinnsikt, det er ikke fordi det er noe galt med meg. Det er fordi resten av verden insisterer på å gå i veien for meg.

2 Comments

  1. De kunne i hvertfall latt være å ta med seg papegøyen. På en lørdag!
    Herlig beskrivelse!
    Ps. Fordelen m mammaperm er at man slipper å gå i byen på lørdagen, men kan gjøre det på en mandag formiddag f.eks. Da er det ikke så mange papegøyer i omløp! Lykke til! 🙂

    • Ja, jeg forstår ikke hvorfor jeg tenkte at det var en god idé altså. Det toppet seg litt da jeg forsøkte å komme meg til stelkerommet i 5.etg på galleriet. Aaaaah! Jeg hører hjemme i skogen jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s