comment 0

Got milk?


Ting jeg ikke har tenkt over tidligere: På samme måte som det er behov for at folk donerer blod er det også behov for at noen donerer morsmelk. Og det finnes enda færre kandidater; halvparten av befolkningen har jo ikke noe å stille opp med, og for resten av gjengen er det bare de første seks månedene etter fødsel man kan donere vekk noe som er brukbart.  Så det tenkte jeg at jeg skulle gjøre. Bare så jeg kan føle meg enda litt mer som ei melkeku enn det jeg allerede gjør liksom.

milkNå har jeg avlagt blodprøve og fått bekreftet at jeg ikke feiler noe skummelt (annet enn tatoveringer, og de er akkurat så gamle at det gikk greit), så i dag kunne jeg loffe opp på barneklinikken for å leie en av de pumpene som virkelig mener alvor. Det var fullstendig feilberegning fra min side da jeg tok bussen med avkommet i bæresjal forresten, pumpen kom i en egen koffert og veide et halvt tonn.  Jadda. Går fint det.

Det er ikke alltid lett å finne fram på sykehus, og jeg måtte denne gangen også dumpe innom en resepsjon og spørre etter veien. Den snille damen pekte mot andre enden av rommet og fortalte meg at jeg kunne følge den gule stripen til heisen. Og her innså jeg at jeg av og til kanskje er litt anal når jeg får en beskjed. La meg illustrere.melkHer er altså rommet. Damen peker på den gule stripen som leder ut i neste gang på andre siden av rommet. Den utgangen er illustrert av to røde streker, for de som ikke skjønte det. Nåh, istedenfor å krysse rommet og følge den gule stripen videre derfra, snur jeg meg altså helt automatisk oppover mot der stripen begynner, og følger systematisk igjennom hele rommet. Jeg innså ikke hva jeg gjorde før jeg var sånn halvveis, og da var det for sent. Uansett så hadde jeg jo fått beskjed om å følge den gule stripen, så da måtte jeg jo fullføre det! Jeg lurer på hva damen tenkte. Det er vel en viss sjanse for at jeg ble en av de vittige historiene til lunsjpausen den dagen. Men jeg fulgte i alle fall den gule stripen!

Nuvel, det trengs altså flere til å gjøre dette (ikke følge de gule stripene, men til å donere, altså), så de blir strålende lykkelig om flere melder sin interesse. Om du er dame altså. Og nettopp har fått unge. Hvis du ikke fyller disse kriteriene kan det være at de bare blir irriterte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s