comment 0

Skulle lest instruksene først.


image

En halv teskje per kopp? Jeg har så langt hatt to teskjeer per kopp to ganger i dag. Men så har ikke snotten vondt i magen da, jeg bare liker fennikel-te. Med en skvett melk i. Kan man samle effekten opp i luftsmertebanken?

Skal forresten hilse fra snotten og si at jeg er dustete. Vi kjørte bil før i dag, og hun begynte å vræle. Jeg stålsatt meg og kjørte til parkeringshuset, det hender nemlig at hun blir dritsur i bil. For å være effektiv sprang jeg rett og hentet billett, og tittet først inn i baksetet da jeg kom tilbake igjen. Det viste seg at grunnen til at hun var sur var at luen var seget langt ned over øynene på henne.. Ops. Jeg mistet vel et par foreldrepoeng der, kanskje? Kan ikke holde på sånn, jeg må være godt i pluss før bursdagskakene begynner å bety noe. Jeg kommer nemlig til å miste mange poeng på at alt jeg lager ser skjevt og rart ut.. Det smaker godt da, men unger spiser jo bare pynten uansett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s