comment 0

Are you pondering what I’m pondering?


Hvorfor har alle Anderoid-systemene snopenavn? Jeg BLIR så SULTEN av å lese om dem. Ice cream sandwich. Jelly bean. Kit kat. Sulten sulten sulten. Og jeg har allerede spist frokost nummer to. Og lunsj nummer en. Jeg får ikke tid til å gjøre noe fornuftig når jeg må spise hele tiden.

Mens vi er inne på småsnacks, det er Shark MONTH på animal planet, og i går kunne vi nyte programmet «The lair of THE MEGA SHARK». Det var festlig, de puttet den ene mannen inn i et bittelite bur og heiv det uti til hvithaiene så han kunne filme dem, og alle synes han var så tøff. Og han var så flink til å filme han, at han har filmet seg selv på avstand – helt uten forstyrrelser fra buret i bildet… Jeg antar at det var en annen stakkar som gjorde det – han som dreit seg ut på julebordet og måtte plaske rundt i vannet uten å få kred for det i det hele tatt.

Ellers har jeg mottatt følgende kommentar på et tidligere innlegg:

» I don’t even know how I ended up here, however I thought this put up was good. I do not know who you are however certainly you are going to a well-known blogger in the event you are not already. Cheers!»

Jeg må jo si at jeg synes det er meget hyggelig at spam-botene synes jeg er slik en fantastisk blogger, jeg blir reint rørt jeg. Og så er jeg jo ikke egentlig uenig heller. Det var uansett en fin avslutning på et helt meningsløst innlegg – og nå er jeg nødt til å spise en gulrot siden jeg hverken har kit kat, jellybean eller ice cream sandwich. Damn you, Android!DSC_0271

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s